laat los je angsten, emoties......

ont-moet jezelf...

 


Angst voorkomt niet dat je sterft.
Angst voorkomt dat je leeft!Ben je het beu om angstig te zijn, te haten, of beheerst boosheid je leven of andere emoties zoals jaloersheid, frustratie, verlegenheid, schaamte, enz.... je kan hiervan loskomen. Wanneer je vrij bent van emoties dan komt je lichaam en geest in de ont-spanning. Dan kom je meer bij wie jij werkelijk bent, dan heb je meer zelfvertrouwen en vooral meer eigenliefde...

Waar liefde heerst is er geen angst, dus laat los.........
Via kinesiologie kan ik testen wat je isssues zijn.
Met de Maharishi techniek begeleid ik je om deze los te laten. 


50 euro per sessie

 

gesprek therapie

vertel waar je tegenaan loopt, ik help je loslaten...


Als je het moeilijk hebt, angsten hebt, geen kant op kunt, als je je depri voelt dan kan gesprekstherapie je helpen het probleem te vinden in jezelf. Bij deze therapie krijg je dan meer zicht op je probleem. Kortom het zit in je en het mag eruit. 
Emoties staan aan de basis van alle ziekten. Emoties zoals boosheid, angst, schuldgevoel, schaamte, jaloersheid, wrok, woede enz... die dienen jou niet. Die emoties zitten opgeslagen in je lichaam en belasten jouw lichaam door spanning, pijnen, ziekten, stijfheid, piekeren.... Healing ontstaat door het loslaten van emoties. 
In een individueel gesprek kunnen we samen komen tot een oplossing om je emoties om te zetten zodat jij de emotie kan loslaten en dan kan de emotie jou (lichaam) loslaten. 
Voor een leven in vrijheid!

50 euro per sessie
 

"ontwikkel jezelf en...
ervaar meer innerlijke rust"

op weg naar een lichter leven...