waarom massages?

"ontspannende massage, de ware kracht en de magie van aanraken..."

Massage om ongemakken zoals stress, spanningen, angsten, gefrustreerdheid en andere negatieve patronen te helpen los maken en af te voeren. Lichaamscontact op zich is geen luxe maar noodzaak, het werkt rustgevend en vertrouwend. 
Een gezond lichaam is ontspannen. Waar spanningen zijn komen afvalstoffen vast te zitten en kan je energie niet stromen en door massage worden de blokkades of spanningen los gewerkt. Door aanrakingen op je huid gaan hartslag en bloeddruk dalen en komt er een stofje vrij dat je blij maakt en laat ontspannen. Je huid is namelijk je grootste orgaan dat uiteraard veel aandacht vraagt. Gun jezelf de rust, weg van het moeten, durf genieten van de zachte aanrakingen van warme handen en warme olie op je lichaam en doorvoel, wegdromen mag.


Massage is veel meer dan heerlijk genieten. Massage is een opeenvolgende manier van aanrakingen en bewegingen. Hierbij wordt ook lichte druk gezet op bepaalde delen van je lichaam. Je huid, spieren en bindweefsel versoepelen, spanningen verdwijnen en afvalstoffen komen vrij. Extra water drinken na een massage is aangeraden en helpt om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. In vele gevallen kan een serie massages worden gegeven als behandel methode of als onderdeel van een gezonde levensstijl.
Verder heb je ook nog de keuze voor een raindrop massage met pure etherische oliën en specifieke technieken, oorkaarsbehandeling en de holisitc pulsing waarbij je continue gewiegd wordt. Zaalig

time to relax

kies de massage om je lichaam en geest tot rust te brengen

holistic pulsing

ont-spannen, voelen en genieten!

Bij een holisitic pulsing wordt je lichaam op een ritmische wijze gewiegd. Ook stretch technieken worden toegepast zelf op vingers en tenen. 

Door de aanhoudende zachte wiegbewegingen ontstaat er een diepegaande ontspanning in delen van je lichaam waar je niet of moeilijk bij kan. Te weten dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat brengt holistic pulsing dat water weer tot stromen. Die stroming raakt zachtjes inwendige delen in je lichaam aan en maakt los dat wat los gemaakt kan worden op dat moment. Sommige mensen ervaren het beschermende, vertrouwde, koesterende gevoel terug van in de moederschoot door het continue wiegende heen en weer ritme. Het brengt ook je zenuwstelsel tot rust. Een holisitc pulsing behandling werkt nog na. 

Holitic pulsen om diep te ont-spannen, te voelen, en te genieten!

Los zittende kledij is aangeraden bij holistic pulsen.

Ook voor zwangere vrouwen, door deze superzachte techniek is het enorm deugddoend en heilzaan voor moeder en kind.

 

49,00 euro - 1 uur


kinderen 3 tot 14 jaar 
24,00 euro - 30 min 

 

 • voor zwangere vrouwen, deugddoend en heilzaam voor moeder en kind
 • voor al diegene massage wensen maar niet uit de kleren willen!
 • voor ontspanning van heel je lichaam ook de moeilijk bereikbare lichaamsdelen
 • geeft ondersteuning bij genezingsprocessen
 • voor een kwalitatief betere nachtrust
 • voor kinderen, wanneer je kind nood heeft aan meer innerlijke rust
 • omdat jij het waard bent
 • voor diepgaande ont-spanning...

holistic massage

voor een innerlijk harmonieuzer, rustiger en vreugdevoller gevoel...

Holistic is afgeleid van holos en betekent geheel. De kracht van holistic massage zit hem in het masseren van heel je fysieke lichaam en tevens een gevoelsmatig contact met je energetische systeem. Deze verbondenheid zorgt voor innerlijke harmonie en rust waardoor een heel diepgaand contact ontstaat. Aanrakingen op je huid hebben een troostend en geruststellend effect. Het brengt je meer in je gevoel. Holistic Massage heeft veel goede effecten op de gezondheid en is een erkende therapie om stress, problemen en spierspanningen op te heffen. De aangenaam warme olie op je huid is een aangename verwennerij. Ik werk graag met rustige achtergrond muziek, kaarslicht en aangepaste geur van etherische oliën indien gewenst, zo worden al je zintuigen mee betrokken in het proces van diepe ontspanning.


70,00 euro - 1,5 uur

 

 

 • aanrakingen op je huid voelen is geen luxe maar noodzaak
 • het ondersteunt genezingsprocessen
 • voor een zalig diepe ontspanning
 • bevordert het loslaten van spanningen en pijnen
 • geeft een betere bloeddoorstroming
 • diepe innerlijk rust is een must voor je hart
 • voor meer innerlijke harmonie een rustiger en vreugdevoller leven

hoofd, nek, schouder, rug massage

een heerlijk diepgaand ontspannen gevoel alsof gedragen lasten van je af glijden...

Heb je spanningen in schouders, nek en rug? En wil je de lasten die je meedraagt loslaten? Het masseren van hoofd, nek, schouder en rug geeft je een totaal heerlijk ontspannen gevoel en gedragen lasten kunnen van je af glijden. In schouder en nek dragen we vaak onbewust veel spanning. Wanneer dit ophoopt krijg je pijnen in deze delen van je lichaam. Ontspannende massage vermindert je pijn en bevordert genezing. Deze massage bied je meer doorstroming van energie en een fitter gevoel. Het versterkt je levenskracht en je immuniteit verhoogt. Met deze massage krijg je vooral meer ontspanning en rust in je lichaam en hoofd. 

 

De aangenaam warme olie op je huid is een verwennerij die je toekomt. Ik werk graag met rustige achtergrond muziek, kaarslicht en aangepaste geur van etherische oliën indien gewenst. Zo worden al jou zintuigen mee betrokken in het proces van diepe ontspanning.

 

49,00 euro - 1 uur
 

 

 • voor diepe innerlijke ontspanning
 • om genezingsprocessen te ondersteunen
 • omdat jij het waard bent
 • om het herstelproces van hoofd, nek, schouder en rugpijnen te versterken
 • verlost je van spanningshoofdpijn
 • voor meer evenwicht op mentaal en emotioneel niveau
 • omdat lichaamscontact noodzakelijk is

oorkaarsbehandeling

een zachte diepgaande massage en zuivering van beide oren.....


Oorkaarsbehandeling is een rustgevende en niet invasieve behandeling voor de oren die veel aanhoudende symptonen helpt verlichten. 

Een zachte massage van je oor zet het relaxerend proces van je lichaam in gang. Zo ontstaat er ook een verbondenheid tussen gever en ontvanger als ware door gevoelsoverdracht. Het geeft vertrouwen tussen beide wat van essentieel belang is bij het plaatsen van oorkaarsen.


Oorkaarsen zijn dunne holle buisjes van linnen, was en etherische oliën die in je oor worden aangebracht om op te branden. Er ontstaat een zacht geruis, een heerlijk warm gevoel en een lichte opwaartse zuiging in je oor waardoor de bloedcirculatie verbetert en er een positief effect ontstaat in je oor, neus, keel en sinussen. Oorkaarsen trekken onzuiverheden naar het ooroppervlak. Het stimuleert tevens de acupunctuurpunten rond het trommelvlies. Een oorkaarsen behandeling heeft een goede invloed op het bio-energetische systeem van de klant en geeft een helder en weldadig ontspannen gevoel. Beide oren worden behandeld om evenwicht te bekomen!

 

40,00 euro - 45 min.

 

 • verlicht klachten van hoofdpijn, migraine, sinnisitus
 • verhelpt ophoping van oorsmeer
 • voor een energetische diepte reiniging en betere bloeddoorstroming
 • werkt kalmerend bij stress of angst, slapeloosheid, snurken
 • bij last van zwemmers oor en duizeligheid

raindrop-massage is een therapeutische behandeling

Voel meer vrijheid, rust, stilte en ruimte...

Raindrop techniek is een therapeutische behandeling.

Wil je meer energiestroming in je lichaam en een intens krachtig fit gevoel? Dan is de raindrop techniek de gepaste behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van 9 specifiek geslecteerde 100 % natuurlijke etherische oliën. De oliën worden als regendruppels op het lichaam aangebracht en ingewerkt met zachte verder techniek en fijne massage. 

Met de vitaflex techniek uit de oude accupunctuur en de father en fan afkomstig van de Lakota Indianen wordt je lichaamseigen kracht, je innerlijke power aangesterkt. Emotionele bagage die tussen de wervels opgeslagen zitten kunnen vrijkomen doordat hier ruimte ontstaat bij de raindrop behandeling. Dat zorgt voor een vrijer gevoel en een gevoel van welbehagen. Een raindrop behandeling ondersteunt ook de luchtwegen het zenuwstelsel en je immuniteit.

Naast dit helend resultaat op nek, rug en schouders zorgt deze behandeling ook voor diepe ontspanning. 

65,00 euro - 1 uur
 

 • versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam
 • voor het balanceren en uitlijnen van de energiecentra van het lichaam
 • helpt nek en /of rugpijnen op een zachte wijze verlichten
 • kom meer in je kracht, je innerlijke power
 • geeft ondersteuning aan de luchtwegen, zenuwstelsel en emotioneel welzijn
 • voor meer energiedoorstroming

frequentietherapie

een oude veilige en effectieve behandelmethode voor in elke huiskamer...

Frequentietherapie met een compact wearable apparaatje, een betrouwbare metgezel ter ondersteuning van uw gezondheid, welzijn en fitness!

Frequentie therapie.

Alles is energie en alles heeft zijn eigen specifieke trilling. Healy is een apparaatje dat je kan gebruiken om je trilling te optimaliseren in die delen van je lichaam die in onbalans zijn door stress, milieufactoren, gebrek aan zonlicht, slaaptekort, stralingen, medicatie, gebrek aan kwalitatieve voedingstoffen, emoties... Healy is inzetbaar voor heel de familie ook voor dieren en planten...

Healy is een draagbaar apparaatje dat gebruik maakt van geïndividualiseerde microstroomfrequentie programma’s voor harmonisatie van uw bio-energetische veld. Electrische informatie blijkt 100 x efficiënter dan chemische informatie bij het regelen van de celfunctie.

Als je de frequentie inzet om je darmen te optimaliseren dan heeft je hart, lever of ander orgaan daar geen nadelige gevolgen van, omdat elk orgaan zijn eigen frequentie heeft en geen enkele andere frequentie kan opnemen.

Voel u helemaal gezond met Healy!

Is het niet heerlijk om je sterk, actief en gezond te voelen? Een gezond lichaam en geest betekent immers meer kwaliteit van leven.

Daarom bied healy u toepassingen om u te helpen fit te blijven en uw bio-energetishce veld te harmoniseren. Het is ontworpen om u te helpen uw gezondheid, vitaliteit en algemeen welzijn te vergroten door uw cellen terug in hun specifieke eigen trilling optimaal te laten functioneren.

Deze geneeswijze is niet nieuw, in het begin van de 19 e eeuw werd dit reeds toegepast, maar net zoals vele alternatieve genezingsmethoden verbannen door de klassieke geneeskunde.

Healy bied u een wereld van toepassingen: Healy is een medisch hulpmiddel ontworpen door de Duitser Marcus Schmieke (Time waver) en Nuna Nino, een erkende Portugese frequentietherapeut. Zij droomde ervan om een apparaatje te onwikkelen dat thuis hoort in elk huis, gemakkelijk in gebruik en betaalbaar!

Maak daarom gebruik van Healy

“Want het is ook jouw geboorterecht om gezond en gelukkig te leven”

omega 6:3

“er is niets kostbaarders dan dat wat je nodig hebt...”

Een teveel aan omega-6 groot is een gevaar voor je gezondheid en is tevens verantwoordelijk voor een deel van ziekten.Omega-6 is belangrijk in ons lichaam.Het zorgt ervoor dat er ontsteking kan ontstaan.Dat is nodig om indringers die in je lichaam komen, te kunnen verwijderen.vb.Je hebt een splinster in je vinger, om die eruit te krijgen gaat omega-6 ervoor zorgen dat er ontsteking ontstaat zodat de splinster eruit kan komen.

Omega-3 zorgt ervoor dat de ontsteking ook terug kan verdwijnen.Daarom is het zo belangrijk dat er balans is in deze omega-6:3 doel.En een balans van 1:1 is ideaal. 

 

Deze balans is niet zo vanzelfsprekend en het overgrote deel van de mensen heeft een hoge omega-6 waarde.Het ligt rond de 15:1.

Bij sommige mensen is dit gevaarlijke hoog, als je waarden ziet van 31.2:1 of nog hoger.Hier kan je dan spreken over laaggradige ontsteking, of ontsteking die blijft aanwezig is in je cellen.En dit ontstaan ​​langzaam maar zeker aftakeling van van gans je lichaam.Ook verbeteren mentale vermogens door verhoogde consumptie van ontstekingsremmende omega-3.Kindertijd en ouderdom zijn 2 belangrijke en kwetsbare levensfasen en een tekort aan omega-3 word in verband gebracht met leer en geheugenstoornissen, evenals stemmingswisselingen.Denk ook aan ziekten zoals dementie, alzheimer, kanker, cvs, arteriosclerose, darmontstekingen, cholesterolproblemen, parkinson, hartaandoeningen, en vele andere...

Een geavanceerde mix van natuurlijke 'in het wildgevangen'-visolie, met veel Omega-3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3.Zinzino BalanceOil helpt cellen beschermen tegen oxidatie en herstelt de Omega-6:3 balans in het lichaam, wat de hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt.

Een droogbloedtest laat je zien waar je staat!

“Beter investeren in gezondheid, voordat je moet investeren in ziekte”

 • Een gezonde geest in een gezond lichaam!
 • Laat je lichaam in de steek en je lichaam laat jou in de steek!
 • Spanning is wie jij denkt te moeten zijn, ontspanning is wie jij bent!