welkom Terug open vanaf 1 maart 2021

Noëlla Brosens, van mee-dit-eren

Mee dit eren, vanuit het hart dankbaarheid voelen voor alles wat IS
Ik ben Noëlla Brosens. Ik hou heel veel van mijn kinderen Nele en Bob, ik hou ook van de natuur, ik hou van eenvoud, van yoga, ik hou van vele kleine dingen..... ik hou van dansen vooral salsa en tango en last but not least, mediteren, rust en ontspanning daar hou ik ook van!
Mijn grote verlangen naar innerlijke rust en meer voldoening in mijn leven deed me stilstaan bij de vraag. Wat is de bedoeling van een leven op aarde? Al snel werd ik mij bewust dat het leven mooier kan zijn en dan bedoel ik niet de uiterlijke of het materiële maar wel de innerlijke vervulling. En eerst meer innerlijke liefde te ont-wikkelen. Zo kwam ik in de spirituele wereld terecht of op het pad van bewustwording, kortom de weg naar een lichter leven. En ik vind het ook een heel boeiende weg en daar vond ik mijn missie. Verschillende sessies heb ik ondergaan en talrijke workshops en cursussen gevolgd. Te veel om op te noemen. Zo ook de holistische massages die heilzaam zijn voor lichaam en geest. Mijn grote troef bij al de massages die ik geef is om ieder in een diepe ontspanning te brengen. Mijn handen voelen waar ik extra aandacht aan dien te besteden en doordat ik ook met universele energieën werk ontstaat er een healing tot in de diepere lagen van het ZIJN. Je voelt de rust in je lichaam als een zalige ontspanning. Wil jij ook een gelukkiger leven met meer voldoening, meer eigenliefde vol van zelfvertrouwen en een goede gezondheid? Dan nodig ik je uit om eens te kijken naar mijn aanbod. En misschien zie ik je dan in mijn praktijk voor massage of meditatie of persoonlijk gesprek, zo help ik je graag "op weg naar een lichter leven"
Twijfel je of mediteren iets voor jou is? Je kan 1 keer gratis deelnemen kijk verder bij meditatie. En dan nog dit, regelmatig post ik boodschappen met nuttige tips, gezonde recepten, enz.....zodat jij al stappen kan zetten op de weg naar een ontspannen en lichter leven. 


"verander de wereld,
begin bij jezelf"
  • "blij voluit leven" zonder remmingen
  • "gezond zijn" is veel meer dan de afwezigheid van ziekte
  • "eerlijk zijn" luisteren en spreken vanuit het hart
  • "soepel zijn" jezelf goed voelen in een ontspannen lichaam
  • "jezelf zijn" de kracht voelen om jou dromen waar te maken
  • "eren" vanuit het hart, dankbaarheid voelen voor alles wat IS
  • "liefdevol zijn" eerst voor zichzelf en dan delen met anderen
  • "hoopvol zijn" nooit opgeven, zolang jij blijft hopen is er hoop

voor meer innerlijke rust....