Welkom

Noëlla Brosens, van mee-dit-eren

Noëlla Brosens, moeder van 2 volwassen kinderen Nele en Bob verlangend naar meer innerlijke rust. 

De situatie waarin ik mij bevond jaren geleden, niet tevreden met mijn leven, geen energie, geen voldoening in het leven, deed me stilstaan..... stil staan en kijkend naar mijn leven met een open blik..... naar mezelf naar het grote geheel. Het besef kwam bij mij binnen dat het leven dat we lijden, dat dat niet de bedoeling kan zijn. Als er dan toch leven is, als wij mogen leven dan mag dat toch een prachtig leven zijn. Met andere woorden het kan nooit Gods wil zijn dat we lijden...niemand wil toch lijden..... waarom is er dan zoveel lijden? Waarom moeten we dan zoveel, waarom hebben velen een hectisch leven van altijd maar vooruit,  is dit het leven????? Het zal toch anders kunnen... daarvan werd ik mij bewust.  BEWUSTWORDING  afvragend hoe het anders kan en tot het besef komen dat ons denken ons piekeren een zoektocht is, een zoeken naar geluk een continue zoeken naar verlossing, naar tevredenheid, naar het leven, naar vrijheid. Denken en piekeren geeft spanning, onrust, nooit tevereden zijn en altijd maar meer willen hebben in plaats van tevreden te zijn met wat je hebt en ook met dat wat je niet hebt. 

Ondertussen weet ik dat we niet hoeven te zoeken, niet hoeven te piekeren, de vrede het geluk is er al... het zit in jezelf, zoek het niet buiten jezelf dit heeft geen zin "ont-wikkel jezelf" en kom bij jezelf, "ont-dek jezelf" "ont-span jezelf" en voel wie je werkelijk bent. De mooiste reis die je ooit zal maken is de reis naar jezelf, en neen er is geen einddoel de weg is de reis... Zoals het zinnetje dat ik op een nacht door kreeg "ik ben de weg, de waarheid en het leven"

En zo kwam ik bij mijn passie terecht mijn levendoel, mijn grote verlangen naar innerlijke rust werkelijk waar kunnen maken. Vooral mediteren en ont-spanningstherapieën helpen mij nog steeds om meer en meer bij mezelf te komen. En ik wens dit ieder levend wezen toe om het geluk, de stilte, de rust te mogen ervaren. Daarom starte ik mijn praktijk om mensen te helpen in die "ont-spanning" te komen, in de rust... de stilte...

Ik nodig je uit om te kijken naar mijn aanbod en misschien zie ik je dan in mijn praktijk voor een behandeling die bij jouw past. Alle massages zijn gebaseerd op zachtheid, want in de zachtheid licht de ware kracht. Mediteren raad ik te zeerste aan, het is echt bevrijdend. Weet vooral wanneer je het gevoel hebt dat je het niet kan. Dan Heb je het héél hard nodig!

Twijfel je of mediteren iets voor jou is? Je kan 1 keer gratis deelnemen kijk verder bij meditatie. En dan nog dit, regelmatig post ik boodschappen met nuttige tips, gezonde recepten, enz.....zodat jij al stappen kan zetten op de weg naar een ontspannen, gelukkiger en lichter leven. 

 

"verander de wereld,
begin bij jezelf"
  • "blij voluit leven" zonder remmingen
  • "gezond zijn" is veel meer dan de afwezigheid van ziekte
  • "eerlijk zijn" luisteren en spreken vanuit het hart
  • "soepel zijn" jezelf goed voelen in een ontspannen lichaam
  • "jezelf zijn" de kracht voelen om jou dromen waar te maken
  • "eren" vanuit het hart, dankbaarheid voelen voor alles wat IS
  • "liefdevol zijn" eerst voor zichzelf en dan delen met anderen
  • "hoopvol zijn" nooit opgeven, zolang jij blijft hopen is er hoop

voor meer innerlijke rust....