welkom

Noëlla Brosens, van mee-dit-eren

Ik ben Noëlla en vind mee-dit-eren belangrijk, vanuit het hart dankbaarheid voelen voor alles wat IS
Ik ben moeder van Nele en Bob waar ik heel veel van hou, ik hou ook van de natuur, ik hou van eenvoud, ik hou van yoga, ik hou van heel veel kleine dingen............ ik hou van dansen vooral salsa en tango en last but not least, rust en ontspanning!
Mijn grote verlangen naar innerlijke rust en meer voldoening in mijn leven deed me stilstaan bij de vraag. Wat is de bedoeling van een leven op aarde? Al snel werd ik mij bewust dat het leven mooier kan zijn en dan bedoel ik niet de uiterlijke of het materiële maar wel meer innerlijke vervulling. En eerst meer innerlijke liefde te ont-wikkelen. Ik ben dan terecht gekomen in de spirituele wereld, voor mij het pad van bewustwording of de weg naar een lichter leven. En ik vind het ook een heel boeiende weg en daar vond ik mijn missie. Verschillende sessies heb ik ondergaan en talrijke workshops en cursussen gevolgd. Te veel om op te noemen. Zo ook de holistische massages die heilzaam zijn voor lichaam en geest. Mijn grote troef bij al de massages die ik geef is om ieder in een diepe ontspanning te brengen. Mijn handen voelen waar ik extra aandacht aan dien te besteden en doordat ik ook met universele energieën werk ontstaat er een healing tot in de diepere lagen van jouw zijn. Je voelt de rust in je lichaam als een zalige ontspanning. Wil jij ook een gelukkiger leven met meer voldoening, meer eigenliefde vol van zelfvertrouwen en een goede gezondheid? Dan nodig ik je uit om eens te kijken naar alles wat ik aanbied. En misschien zie ik je dan in mijn praktijk, graag help ik je dan "op weg naar een lichter leven"
Twijfel je of mediteren iets voor jou is? Je kan 1 keer gratis deelnemen kijk verder bij meditatie. En dan nog dit, regelmatig post ik boodschappen met nuttige tips, gezonde recepten, enz.....om jou al op weg te helpen naar een ontspannen en lichter leven. 


"verander de wereld,
begin bij jezelf"
  • "blij voluit leven" zonder remmingen
  • "gezond zijn" is veel meer dan de afwezigheid van ziekte
  • "eerlijk zijn" luisteren en spreken vanuit het hart
  • "soepel zijn" jezelf goed voelen in een ontspannen lichaam
  • "jezelf zijn" de kracht voelen om jou dromen waar te maken
  • "eren" vanuit het hart, dankbaarheid voelen voor alles wat IS
  • "liefdevol zijn" eerst voor zichzelf en dan delen met anderen
  • "hoopvol zijn" nooit opgeven, zolang jij blijft hopen is er hoop

voor meer innerlijke rust....