Gesprek therapie

Vertel waar je tegenaan loopt, ik help je loslaten!Emoties staan aan de basis van alle ziekten. Emoties zoals boosheid, angst, schuldgevoel, schaamte, jaloersheid, wrok, woede enz... die dienen jou niet. Die emoties zitten opgeslagen in je lichaam en belasten jouw lichaam door spanning, pijnen, ziekten, stijfheid, piekeren.... Healing ontstaat door het loslaten van emoties. 
In een individueel gesprek kunnen we samen komen tot een oplossing om je emoties om te zetten zodat jij de emotie kan loslaten en dan kan de emotie jou (lichaam) loslaten. 
Voor een leven in vrijheid!


32 euro - 60 min

"ontwikkel jezelf en...
ervaar meer innerlijke rust"

Angst voorkomt niet dat je sterft.
Angst voorkomt dat je leeft.

Wist je dit? Dat haat niet tegenover liefde staat, maar dat angst de tegenpool van liefde is! 
Wanneer je liefdevol bent dan heb je ruimte in je borstkas, dan staat je hart open. Bij angst dan krimpen we ineen en sluiten we ons hart af. Af voor onszelf en de wereld rondom jezelf. Daarom is angsten loslaten belangrijk om een liefdevolle wereld te creëren. Verander de wereld begin bij jezelf, ieder voor zich, iedereen in zich.
Via kinesiologie kan ik testen welke angsten dienen aangepakt te worden en via de Maharishi methode begeleid ik je om angsten los te laten. Tenminste als jij ervoor kiest. Wanneer jij ervoor kiest om meer liefde in jezelf en in je leven toe te laten. 
32 euro - 60 min
"ontwikkel jezelf en...
ervaar meer innerlijke rust"

op weg naar een lichter leven...